Substancje słodzące mogą być przetwarzaneżna przetwarzać w bardzo różny sposób ze względu na ich różnorodność. Wymagania stawiane technologii rozdrabniania sięgają od wysokich przepustowości w przypadku cukru, poprzez jednolite wielkości ziaren w przypadku mieszanek cukrowych, po kondycjonowanie cukru w celu uzyskania cukru pudru łatwego do przechowywania.
Ponadto cukry proste i złożone, takie jak dekstroza, glukoza, sacharoza, maltoza, galaktoza i fruktoza o wielkości ziaren < 200 µm charakteryzują się wysokim zagrożeniem wybuchem, tak więc maszyny i systemy muszą być zaprojektowane jako przeciwwybuchowe zgodnie z wytycznymi i normami międzynarodowymi.
Podjęliśmy się tych wyzwań: Nasze łatwe do zintegrowania, chronione przed wybuchem koncepcje systemowe, które projektujemy indywidualnie zgodnie z Państwa życzeniami i wymaganiami, to rewolucja na rynku rozdrabniania cukru.